Mewakili Indonesia! Siswa SMP IDN Meraih Juara 1 International Competition Scratch 2020

Selamat kepada Rakha Sapta Fabian yang telah berturut-turut meraih Juara 1 International Scratch Game. Ajang yang diselenggarakan mulai 24 Agustus – 30 Oktober 2020 secara virtual coding terbesar didunia dengan 4158 peserta dari 100 negara. Alhamdulillah, pemenang mewakili Indonesia di ajang ini. Kami turut bangga dan terus mendorong siswa agar terus mencari pengalaman dan belajar. Karena kita berharap akan ada seperti rakha2 lainnya, Mau ga?

Congratulations to our student Rakha Sapta Fabian as winner 1th International Scratch Game. Competition it’s start from August 24 – October 30, 2020 in the world biggest coding competition with 4.158 participants and 100 countries. Alhamdulillah, our student winner from indonesia in this competition. We respectfully and always support student for find more experiences and lesson. Because we hope there will liked Rakha others, What do you want?

Contact us for more info and any question!
wa.me/6282210102004
www.idn.sch.id/daftar