Impactful beberapa aplikasi karya Siswa SMK RPL IDN

Bekali IslamDownload AppsParkQrClick HereTenggoClick HereZ-PicksClick HereJPS AppsClick HerePlis! AppsClick Here

Siswa tidak hanya mendapatkan ilmu tapi juga menghasilkan apa yang didapat. Karena nya hal itu merupakan proses belajar, mereka bisa responsif sama yang ada disekitar, hingga memberikan solusi. Baik sosial, ekonomi, pendidikan kita bisa melihat bahwa karya mereka punya nilai dan daya tarik yang dapat memberi dampak ke sekitar, sehingga karya tidak sebatas karya melainkan menjadikan mereka berkembang baik dari segi hard skill maupun soft skills.

Our students not only get knowledge, but also must be able to create product technology. Because there’s a learning process, they are able to be responsible around other people. And give it a solution. In the social, economic, education, we can see about student creation have value and interested it’s can share impactful to around, it creation not limited for work, however to be able they can self development the soft skill and hard skill.

Created by:

Muhammad Adni TG XI RPL A ~ Mobile Engineer at Bekali Islam Apps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bekalislam&hl=in
Kharisma Rizqi N XI RPL D ~ Mobile Engineer for ParkQr Apps
Amin Faruq XII RPL ~ UI/UX Designer for Tenggo Apps
Ziad Syahrul X RPL C ~ Mobile Engineer for Z-Picks Apps
Mujiborrahman XI RPL A ~ Mobile Engineer for JPS Apps
M. Rizandy Ar Ridha dkk ~ Plis! Apps

Contact us for more info and any questions!
wa.me/6281210102006
idn.sch.id/daftar